Jippie

Jippie

Länkar

Min uppfödare - Pumi L8

Tredje besöket...

JippiePosted by Ewa 2009-02-28 15:44:03

Puss puss - är det du som ska bli min matten sen? Måste ju kolla hur du smakar om du är nåt att ha i matteväg... Vi fick kontakt med valparna ordentligt idag, de är med på ett helt annat sätt än igår - tänk vad några timmar gör skillnad!

Inte är det någon från den Lundinska hemmet som är betuttad inte... smiley

Nu är valparna 13 dagar, alla har ögon och alla verkar höra. Det blir reaktioner på ljud direkt till skillnad från igår. Vit gör galoppsteg för all del vingliga men ändock försök. Lilla rosa valpen kunde sitt idag se bilden nedan - så det görs framsteg i valphagen.

Lilla rosa valpen kunde även kana av filten och sova på rygg - det händer mycket om kring henne hela tiden.

Den cerisa och vita valpen var goa o mysiga även de idag. Den cerisa var mer social o kramgo idag än i går, hon till o med sög på min tumme o smackade i vild förhoppning om att det skulle komma lite mjölk i alla fall.

Den vita är så stor i förhållande till alla andra - lilla blå hanen är i jämförelse bara hälften av storasyster vit. Men han kämpar på som tusan för att nå fram till spenen som han brottas om med syskonen utan att ge vika. De som ligger o äter på bilden nedan är från vänster hane orange, tik vit, hane mörkgul, hane blå. Man ser skillnaden på vit o resten.

Här har lilla ceris slocknat på det fina mjukisdjuret som Anka burit upp i valplådan så valparna ska få något skoj att leka med eller för den delen bajsa på.

Jennie var med idag för att se de fuuuula krulliga underverken o hon kände som jag, tiden rusar när man sitter o fånstirrar med ett löjligt flin på läpparna. Man kan sitta hur länge som helst! smiley