Jippie

Jippie

Länkar

Min uppfödare - Pumi L8

Andra besöket hos valparna

JippiePosted by Ewa 2009-02-27 16:41:22

Klockan höll aldrig på att bli 13.00 idag, vaknade vid 5-halv 6 i morse o sen var det en lååång transport till klockslaget när Lotta sagt att det var ok att titta in.

Valplådan har ändrat karaktär sedan sist, det var lite liv o rörelse när jag kom upp för trappan. Fortfarande lussekattsstadiga ben men tappra försök att stå och gå gjordes på alla håll.

Från vänster är det Vit, Cerise och Rosa valp - lika fina o söta alla tre!

Jag hade med filmkameran också - det är ju inte riktigt någon större aktivitet i lådan ännu men lite pip, lite rörelse och framförallt väldigt sött är det ju att ha på film!


Ögon hade också dykt upp på valparna, det hände redan igår på de tidigaste. Hål i öronen hade några också - inte piercing nu utan läge att börja använda sin hörsel.

Jämför pumivalp på 12 dagar som ovan mot mellanpudelvalp 12 dagar som nedan

Dagens Jippie var nog lilla Rosa. Men det är absolut bara en tillfällig dagsform inga beslut på länge ännu. Bilden ovan och nedan är lilla Rosa valpen.

Och till sist i dagens galleribilder - den lilla Vita valpen visar hur man gäspar och öppnar munnen hur stort som helst smiley

Ja det var allt jag hade att rapportera från Kennel Chankazz Bring it on Jippie för idag - spännande att få följa sin valp så nära och så från början. Stackars L8 som är tvungen att ha mej hängandes där o störa bara. Skulle stanna max en timma, två och en halv blev det innan hon blev av med mig...

KRAM Lotta o tack för att du är så tålmodig smiley