Kennel Chankazz

Kennel Chankazz

Kennel Chankazz

Sedan januari 2013 är jag en del i Lotta Arnes Kennel Chankazz. Detta är en blogg som enbart ska ses som ett komplement till L8s kennelsida http://www.pumil8.se/

Prinsen - jag kommer snart!

Senaste nytt!Posted by Ewa 02 Feb, 2013 18:11:32

Det börjar kännas verklighet detta med valpar… Har nog inte riktigt förstått att det börjar dra ihop sig – det har liksom gått så fort! Plötsligt löpte hon, exakt det datum när det var 6 månader sedan sist så jag hade inte ens börjat fundera o titta för det var ju för tidigt. Nu plötsligt lät hon Killen nosa både här o där o bjöd upp till lek o förspel o nu börjar det vara dags att träffa prinsen. Han sitter där i sin fästmanssoffa o väntar har vi fått rapport om. Han tittar ut genom fönstret o undrar när hon kommer.

Senast vi träffades hade jag det rätt körigt. Jag var jättenöjd – verkligen - att ja hunnit med att tvätta håret innan vi åkte. Att hundarna skulle stå i centrum visste jag ju såklart, men man vill ju inte se ut precis som madame Mim så nyduschad o nyfönad åkte jag.

En detalj dock… regnig höst = täcke = tovig hund = glömde… så då kom vi lilla Jippie o jag. Hon med en päls full i knutar o tovor – men matte var fin i håret.

Denna gång vänder vi på steken. Jippie är genomborstad, nybadad o (gud förbjude) fönad torr – jo jag gör det trots att hon är en pumi. Ren o fin är hon i alla fall. Jag tänker såklart både duscha o tvätta håret jag också så nu är vi fina båda två när hon ska träffa prinsen. Då måste det väl bli riktigt bra?

  • Comments(0)//chankazz.jyckefix.se/#post2